- june 2011
/

DESKTOP HARD DRIVE

nej men va fyndig rubruik då.

det blev ingen movie eller sortering. jag fick damp och ville köra igen. HAHAH så jag fråga tot om han ville till väla ( den mannen gillar inte o ha pengar i sin plånbok, han är äkta jag ) så självfallet sa han ja ! och abber kom hem med en extern hårddisk ! 1 TB. förstår ni glädjen ? ska överföra alla mina tusen miljoner bildår och mappar och allting på den. sen förvara den på ett heligt ställe så den inte ramlar och dör. hahah sen köpte vi helt mycket kläder till mamma smile<br/><a href="http://i40.tinypic.com/2eo8pra.jpg" mce_href="http://i40.tinypic.com/2eo8pra.jpg" target="_blank">View Raw Image</a> hon kan typ inte handla för sig själv. hon tänker aldrig på sig själv. så igår när jag var i väla med henne så såg jag vad hon tittade på och köpte allt idag. hon kommer bli fett glad  

jaha. alltså fan va intressant?

jag lovar denna bloggen ska bli intressant! hahah vad är intressant då. jaha hur många gånger kan man säga intressant då ? hahaha. intressant. okey ja. jag ska maximera min data nu. men alltså jag är rädd, tänk så pajas hårddisken och så har jag O.O bildår kvar. det är gråta till max då va? nej men ja! jag ska betala några räkningar också ( har blivit ekonomen här i hemmet ) sen ska jag hämta mamilito. imorgon tänkte jag gå sola för jag är fett blek på kroppen och huvet helt brun jag ser ut som ett handikapp. OMG jag hitta världens finaste bikini på lindex idag ? tot ba allså det lönt du kommer inte ens gå till stranden i år hahah äkta sant. men ska gå köpa den imorgon med mami bara för det. okey ja.


ha det bra liksom. ( förresten, tack så sjukligt mycket för alla era gratulationer, på facebook och här på bloggen. jag läste igenom allihopa nu och jag blir så sjukligt glad. tack tack tack ! )



                                                              jag tycker toto är söt i mössa. hahah