- october 2011
/ EVERYDAY /

GOD DAGENS

jag har haft världens skönaste vecka seriöst. inte jobbat eller gått i skolan bara varit hemma och softat och kollat filmer och serier. sååååååååååååååå skönt. borde ha pluggat men det har jag ju inte gjort haha ångest individ. men jag har städat ihjäl mitt liv, har shoppat ihjäl mitt liv och nu är moi redo för allt igen ! hahah ni ba och abber ? 

jag var inne på facebook på mobilen igår och märkte jag fått flera meddelanden jag inte sett. alltså det är något fel på mina meddelande och facebook jag får de inte direkt ? fattar inte. och så har ni söta individer skrivit till mig :( im sorry ni får svar efter år haha men jag tackar för varje sött ord ! ( så bögig jag låter) allså tycker jag låter helt mobbad vad jag än skriver haha :(

jag har varit o köpt väggfärg tillwis & maries lägenhet nu med toto sen ska jag sitta redigera bilderna från förlovningen som jag fotade. så fina de är ? allså jag älskar par? de typ gör mig glada. idag hade wisam köpt blommor till marie bara så :)? typ hur söt kan man va ? JAG ÄLSKAR KÄRLEK! så nu ska jag böga mig med mariah carey låtar och redigering ! baby vill träna och plugga men jag orkar inte röra mitt liv. min säng är livet.speciellt med tvn jag hängt upp. gode gud den är heaven ahah jag kopplat den till hdmi så jag skriver det här och kollar på tvn. alla bilderna blir så mycket finare här. hahah okej ska sluta babbla !och en onödigbild på det hela ja !

/ EVERYDAY /

ZUMBA - LATIN JAM
yeaj ! jag ska på mitt första pass nu ! :D på med träningskläderna och dansa ihjäl mig! :D ska bara äta ihjäl mig sen ska jag köra dit :) fan va jag längtar dude! jag älskar dansa :)

/ UNICEF /

MIN FÖRSTA DAG SOM BARNRÄTTSINFORMATÖR


de söta fyrorna!

femmorna ! :D

och de underbara sexorna !


JAG HADE SÅ JÄVLA ROLIGT !!! nu är jag äntligen en licenserad barnrättsinformatör. ska bara skicka alla utvärderingarna från lärarna som var så sjukt snälla, en av lärarna bodde i drottninghög och kände igen mig och jag träffade min gamla lärare i drottninghög, hon kom ihåg mitt namn ! hahah så jävla SÖT :( jag var sjukligt över nervös. jag satt hela kvällen och förberedde vad jag skulle säga men direkt när jag kom in till fyrornas klassså var de sååå jävla söta. de ba wow är det ditt hår ? drog i det hahah sen fick två st vara mina söta assistenter ! allting gick sjukt bra och sen var det femmorna och då hade nervositeten släppt helt. jag fucking ÄLSKAR barn. jag ska göra detta så ofta jag kan. de är så gulliga ? de har såna sjuka frågor och saker man inte ens själv tänker på. jag kände mig helt gammal hahah tänk att det var i femman jag träffa sam ? ah. jag gick hem helt överlycklig. elr nej nu ljög jag. jag gick till sån man som skulle överföra pengar till mormor och när jag sen skulle springa till bussen så tappade jag min ipod :( dum. sen när jag kom hem så läste jag barnens utvärderingar i den lilla boken. ätaaaaaaaa! jag vill ha 1O barn.