- october 2011
/ EVERYDAY /

GOD DAGENS

jag har haft världens skönaste vecka seriöst. inte jobbat eller gått i skolan bara varit hemma och softat och kollat filmer och serier. sååååååååååååååå skönt. borde ha pluggat men det har jag ju inte gjort haha ångest individ. men jag har städat ihjäl mitt liv, har shoppat ihjäl mitt liv och nu är moi redo för allt igen ! hahah ni ba och abber ? 

jag var inne på facebook på mobilen igår och märkte jag fått flera meddelanden jag inte sett. alltså det är något fel på mina meddelande och facebook jag får de inte direkt ? fattar inte. och så har ni söta individer skrivit till mig :( im sorry ni får svar efter år haha men jag tackar för varje sött ord ! ( så bögig jag låter) allså tycker jag låter helt mobbad vad jag än skriver haha :(

jag har varit o köpt väggfärg tillwis & maries lägenhet nu med toto sen ska jag sitta redigera bilderna från förlovningen som jag fotade. så fina de är ? allså jag älskar par? de typ gör mig glada. idag hade wisam köpt blommor till marie bara så :)? typ hur söt kan man va ? JAG ÄLSKAR KÄRLEK! så nu ska jag böga mig med mariah carey låtar och redigering ! baby vill träna och plugga men jag orkar inte röra mitt liv. min säng är livet.speciellt med tvn jag hängt upp. gode gud den är heaven ahah jag kopplat den till hdmi så jag skriver det här och kollar på tvn. alla bilderna blir så mycket finare här. hahah okej ska sluta babbla !



och en onödigbild på det hela ja !