- september 2012
/ EVERYDAY /

WONDERFUL WEEK

hello finisar :)
 
uff. tröttheten i mig, har inte suttit hemma själv med datan på jag vet nt hur länge haha :( har inte orkat blogga för har inte hunnit. jobbat i veckan och jobbade igår men tog ledigt idag ! tack gud för det haha vi va hos brikey och fira hennes söta bror beharen som är king :) så jävla kul vi hade! sen hade jag&baby sleepover här hos mig :) äkta mysigt. har typ 4494 bilder från igår HAHAH som vi alla dansa :( och jag är tom för trött för att kolla på de? ångest. sen har jag o hjrätat gått runt i väla och shoppat :) jag va nt alls susgen på köpa något men vi hitta fina jeans till baby :) äkta kul o va hans personal shopper haha sen va vi här hemma hos mig o mami gjorde hans favoritmat :) äkta mysigt ha han här mitt hjärta. vi decka lite innan vi träffa rosil o hämta hennes bil från bjuv HAHAH jag kör bakom henne hela vägen o hon kör som hon är "farlig" HAHAH o min ruttna bil vill nt accelerara. HAHAH som blevk inkrockad igår. uff så mkt som hänt hahah :(
 
och våra förlovningsbilder? asså har SJÄLV inte ens kollat på alla? förstår ni. hahah men ska va ledig imorgon och förhoppningsvis nt jobba mkt i veckan så ahhhhhh. bara den meningen gjorde mig överglad. så allt kommer upp. ska ta o kolla på en movie nu sen decka sönder :) mwah!
 
 
fattar nt ens jag orka skriva ett inlägg. HAHAH
/ FOOD /

CAKE CAKE CAKE CAKE CAKE CAKEtill vår förlovning så gjorde mami 9 tårtor, eller asså, 29 st som blev 9 tårtor för det va våningar. jaja ni tror jag låter någon annan göra tårta när min mamma är king? haha den kanske inte var det finaste tårtorna men g o d h e t e n. jag hade ingen aptit o åt typ ingen mat, det alltid så när jag är nervös, äkta missat all mat på min examen, mina födelsedagar och nu min förlovning haha fast baby tvinga i mig lite smörgåstårta :) men ja! det skulle komma fram till att jag åt tårtan! och den va k i n g. jag ville ha en vit och en choklad våning och runt den har hon lagt sån choklad kräm, och en vaniljkräm och sen omg vet nt vad det heter? men sån dödlig kräm över hela iaf. haha sen choklad över. mmmmmmmmmm. smälter av bilden. HAHA na na na na ni vet nt hur det smakar naaaa na na.
 
 
ja jag är 22 år. ursäkta mobbadheten. HAHA
/ EVERYDAY /

GODDAGENS !

tog med mig datorn till jobb idag så sitter på den nu på meine lunch :) jag äkta älskar mina kandidater hahah, det var helt sån awkward i början för jag kände ingen och jag va helt så nervös för jag är ju inte så wow bra på arabiska. men nu äkta kan vi kommunicera och de hjälper mig med min arabiska och jag hjälper de med svenskan hahah :) skitsöta. jobbar till halv 4 today sen ska jag va med brikey me likey :) vi ska äta på bright med hennes buddys :)
 
jag håller på att ladda ner tre st filer från den ena fotografen ! sen har jag alla bilder för igår var jag hemma hos rosil och tog hennes bilder också! :D Y E A J ! hahah sen lovar jag att göra ett fete inlägg om hela förlovningen ! igår så träffade jag världens sötaste läsare efter jobbet! sätter mig i bussen så kommer sån sötnos och hälsar på mig. ja ba HAAJ ! hahah så tog vi bild och jag äkta kände mig kunglig HAHA haaaj ! :D tycker det är riktigt jävla gulligt att ni ens kommer fram och hälsar :) jag smila fan hela vägen hem. haha
 
 

jag uppfatta aldrig hennes namn men vi kan kalla henne king :) haHA