- april 2013
/ WORK /

INTERVJU

 
 
häromdagen ( ja alltså allt är häromdagen när man inte hinner blogga om sina dagar hahah ) så var jag på intervju på resurs bank. orkar inte jag var en av 1O på gruppinterjvu, den enda med högskoleutbildning med relevans till jobbet? och den med mest säljerfarenhet men ändå fick jag inte jobbet. seriöst. jag varit jobbcoach så jag naila tom intervjun. ibland tror jag bara gud inte vill jag ska ha ett jobb. haha :( det var helt fint kontor men tror jag hade tröttnat snabbt o jobba i sån miljö. jag behöver mycket mer liv runt omkring mig :/ haha jag är äkta sån som omgivningen är. är miljön rolig och glad blir jag också. är det deppigt blir jag deppig. HAHA :( men ja! det var inte menat. vi får se vad jag jobbar med i framtiden! om jag nu får jobb. HAHA 
/ EVERYDAY /

VALBORG

hey dudes!
 
ska ta tåget om en halvtimme in till lund o fira valborg med meine vännår :) hahah de kommer bli riktigt roligt men det är riktigt ångest att det är så jävla fult väder :/ förra året var riktigt fint och soligt och nu vill ajg inte ens gå ut för jag bara flyger. hahaha nima ringde nyss han ba jag är snart framme ja ba asså ja sitter i soffan... HAHA vi kmr bli lite sena men hoppas vi inte flyger bort iaf! aw igår var jag hos mami och toto i deras lägenhet, det va faktiskt längesen jag va där och jag o baby har bott själva i en månad nu! det va helt mysigt, de hade hängt upp sån stor bild på mig och baby mitt i vardagsrummet. jag har seriöst världens bästa föräldrar. 
 
 
har tidsinställt inlägg till er så det kmr nt bli tomt här :) min kära sam vakna nyss.............hahaha :( vi hörs ikväll! mwah!