- june 2014
/ EVERYDAY /

WISAMS LÄGENHET TILL SALU - MEST KLICKAD PÅ HEMNET

 
wisams lägenhet är nu till salu! :) jag minns hur den såg ut när de först köpte den, hahaha asså allt va kaos. fan att jag inte hittar bild på hur det va innan haha :( men ja. sen har han renoverat ihjäl dens liv och jag är helt kär i den. och nu när han la upp den för försäljning så hörde expressen av sig för den blev en av sveriges 9 mest klickade på  hemnet. asså king? haha men det är inte konstigt den ligger mitt i stan och ser helt sjuk ut :) yani stil ligger i familjen...hahah fyfan va han har slitit med den :) hard work pays off! :) 
 
Klicka HÄR 
om ni vill läsa mer om lägenheten :)
 
Klicka HÄR
för o kolla expressen :)
/ EVERYDAY / FOOD / PARTY/CHILL /

3O O5 2OO2

 
 
den 3O maj så va det 12 år sen baby frågade chans på mig för första gången 2OO2 hahaha :) och då va det exakt ett år till vårt bröllop nästa år! så efter vi kommit hem från djurparken med familjen så duscha vi o fixa oss sen gick ut för hitta restaurang HAHA asså riktigt körda vi gick runt hela helsingborg för o hitta nånstans nytt. sååå skönt det va jag hade ba linne o kjol o frös inte för det va så perfekt väder. be till gud det är sånt väder hela dagen nästa år! hahah vi hade bara kaos regn på förlovningen :( men ja. efter allt promenerande så hamna vi på norra hamnen där vi hitta övergod pizza med dödlig utsikt :) aj love food. kan inte ens fatta jag har ett år på mig nu. vet ni vad maxination är ?! ska planera minsta lilla detalj HAHA oh längtar <3 tänk att jag fått dela mitt liv med baby i så många år. hjärta. tacksam är bara förnamnet <3
 
( min pizza va förresten sick. ) 
 
 
/ EVERYDAY / FOOD /

SUNDAYS AT ITS FINEST


Goddagens :) har haft en helt mysig dag hos familjen. baby körde mig dit o mamma ba mata sönder mig hahah när ja skjlle gå vi ba omg d enda vi gjort i 5 timmar e tuggat. HAHAH :( mmm jag dör för stekt blomkål fyfan så heaven. O så gjorde mami två olika soppor mef potatis kyckling o linser oh god damn. Älskar mat. Tot e så söt får o handlar till mamma direkt när hon behöver ngt. För söt <3 sen kom baby hämta mig igen o aå har jag ba städat o duschat :) heaven känsla. Så skönt d vatt o va långledig i 4 dagar. Men imrn e d jobb o jag saknat ihjäl det! Bästa :) vi hörs tomorrow :)