- may 2014
/ EVERYDAY / FOOD /

IT'S MAMIS DAY EVERYDAY

På mors dag så hämta jag mami hemifrån o vi va sugna på ngt gott så tog henne ti nått ställe ja visste de hade god lövbiff :) mm d satt så bra. 
Sen åkte vi till kärnan satte oss i solen o ba snacka o hade picknik <3
 
Sen kom wis oxå men mär vi skulle hem så starta nt bilen o ja ba naaaaaaaj omg ja lagt bensin i en diesel bil. HAHA d wisams bil så äkta skämt e jag :( uff ja va så ledsen den dagen börja gråta o sånt haaha skämt. Men wis ringde dagen efter o sa han fixa den. Kung <3 så dagen börja bra men sluta kaos. Hahah
/ EVERYDAY / JASMINE NOVA PHOTOGRAPHY /

HALIT & AMELAS BRÖLLOP

 
 asså utan flipp roligaste bröllopet jag varit på. och jag har varit på många. hahah men det är bara för de va så himla fina och hela familjen hade flugit ner från bosnien och jag va medh wisam husam o charlie som är världenss underbaraste. vi alla bara dansade i en ring och skrek hur mkt vi älskar varann och hur glada vi har varann i vårt liv. hahah skitsamma att alkoholen pratade för vissa men det va såå kul att ba dansa ihjäl med så roliga människor. god bosnisk mat och sång och musik och fina tal tårar och träffa fina människor! och NEJ NEJ hennes syster när hon sjöng? inga ord för finheten. hon sjöng all of me till de och asså satte varenda ton? det va obeskrivligt fint. vi kom dit 16 och jag körde alla hem 04 på morgonen, så 12 timmar pöå ett helt underbart bröllop. jag skulle inte ens fotografera för de hade redan tre fotograferer och jag va bara bjuden som gäst men ja. det är en arbetsskada HAHA kan man väl säga. måste ta bilder yani. hahah det va så fint o va på en av husams bästa vänners bröllop :) jag minnsh ur han o halit bruka spela fotboll för typ 13 år sen. fint när man har haft så lång vänskap. finaste på kvällen va när husam skålade för harris, också en av hans bästa vänner som gick bort :( uff tårar ba jag skriver det. hela dagen va tårar o skratt.
 
<3 kärlek.