- february 2015
/ EVERYDAY /

12 THINGS

1. Sluta spendera tid med fel personer

Livet är för kort för att tillbringa tid med människor som suger energi och glädje ur dig. Om någon vill ha dig i sitt liv, ger de dig utrymme – du ska inte kämpa för platsen. Använd din tid hellre på dem som alltid står vid din sida, när du mår dåligt – inte bara när du känner dig bra.

2. Sluta springa från dina problem
Se dig själv i spegeln och ta tag i de problem du har. Det kommer inte att bli lätt. Men vi alla har dem, och vi kan inte lösa dem alla, för ingen är perfekt. Men vi måste se dem i stället för att springa ifrån dem, och därför måste vi anpassa oss. Det är vi nämligen kapabla till.

3. Sluta sätta dina egna behov till sist
Älska andra, hjälp andra, men glöm inte dig själv. Älska dig själv och hjälp dig själv – och gör något, som betyder något för DIG.

4. Sluta hänga fast dig på det förflutna
Du kan inte starta nästa kapitel i ditt liv, om du inte avslutar den sista. Lägg det förflutna bakom dig – det är möjligt, och det är nödvändigt. Vi har alla gjort misstag i det förflutna – men du är inte dina fel, så kom vidare och bilda istället din framtid.

5. Sluta vara rädd för att göra misstag 
Att göra något är hundra gånger bättre än att inte göra någonting. Bakom varje framgång ligger det fullt av misstag – så varje felsteg du tar leder dig mot framgång.
6.Sluta upp med att tro att du inte är redo
Ingen känner någonsin att de är 100 procent redo för en utmaning. De största möjligheterna är ofta utanför din komfortzon – så du kommer aldrig att känna dig bekväm i början. Så: Go for it!

7. Sluta tyck synd om dig själv
Livets utmaningar är där av en anledning – för att ändra den väg du är på, till en bättre riktning. Reflektera över de saker som har hänt och som du har kämpat dig igenom. Mest de har tagit dig till en bättre plats – så le! Låt andra och själv se att du är starkare idag än du var igår. (PS: Ett leende kan du lura hjärnan att tro att du är lyckligare)

8. Sluta hysa agg 
Lev inte livet med agg i hjärtat. Förlåt dem som måste förlåtas. Förlåt dig själv, låt gå och få frid. Att förlåta är inte samma sak som att säga det som hänt är i ordning – det vill ge sig av med saker och inte älta det. Du blir 10 kilo lättare. Håll huvudet högt, låt dig inte tryckas ner.

9. Stoppa med att förbise glädje i de små ögonblicken
Njut av de små sakerna – för att en dag kommer du att se tillbaka och upptäcka, att de faktiskt var stora saker. Den största och bästa delen av ditt liv kommer att vara de små namnlösa stunder du spenderar med någon du älskar – varje dag.

10. Sluta upp med att låtsas som att allt är bra, när det inte är det
Det är okej att inte må bra hela tiden. Ibland faller livet bara samman. Så var ärlig, och svara “nej” när någon frågar dig om du mår bra. Ju mer du känner igen dina känslor, desto snabbare kommer leendet tillbaka på dina läppar.

11. Sluta oroa dig hela tiden
Oron tar inte bort morgondagens bördor – men det tar glädjen från dig idag. När du stressar och oroar dig, är det alltid onödigt. Fråga dig själv: Hjälper det situationen om jag bryr mig? Betyder detta något alls om några år? Om inte, är det inte värt att oroa sig om. Stress har en direkt negativ inverkan på vår känsla av lycka och vår allmänna hälsa. Stanna och andas ut.

12. Sluta vara otacksam
Oavsett om du har det bra eller dåligt – gå upp varje morgon och var tacksam för ditt liv. Någonstans där ute finns det någon som kämpar för sitt. Ta hand om ditt liv och uppskatta det. Varje kväll, när du går till sängs, försök tacka de fem saker du känner dig glad att vara i ditt liv så att du vaknar lyckligare.

/ EVERYDAY / FRIENDS /

HONORED TO BE THE MADE OF HONOR

 
glömt visa er detta ju :) världens sötaste kuvert kom med posten till mig för ett tag sen <3 tänk att meine amalos ska gifta sig! ser ni deras inbjudningskort till vänster ? tänk att jag fotograferade de? ASSÅ. så fint. hennes bästa vän fotograferade hennes förlovnignsbilders som hon sen använde till inbjudningskort till hennes bröllop? hahaha  jag älskar sånt lite för mkt <3 och jag älskar amalos jätte mycket och är så glad för hennes skull :) mashallah så roligt det kommer bli. har redan min brudtärne klänning upphängd här och längtar ihjäl mitt liv. jag är så van att fotografera bröllop men aldrig fått vara med när någon nära mig ska gifta mig. ohhh!!!! :D får se hur det ska gå med att vi ska bli fotograferade och inte att det är jag som säger till alla hur de ska stå...hahah lovar o inte vara jobbig iallafall :) AJ WILL TRY !!! 
 
/ EVERYDAY /

NAILS WITH MAMI

 
 lika nöjd som sist! jag & mami gjorde våra naglar på queen nails i söder igen :) ville ikke ha glitter igen så jag tog en liten enkel diamant på ringfingret :) älskar o va tjej o bög.  fyfan va tråkigt det måste va att va kille. hahah orkar inte att mamma blötte ner hela salongen när hon skulle tvätta händerna öppna vattnet helt fort så all vatten trills och halva hon blev helt blöt HAHAH o så sitter hon där med fötterna på stolen och softar. asså den kvinnan. om jag någonsin träffar någon i närheten av henne, uff. nej det omnöjligt. one of a kind <3