- october 2015
/ EVERYDAY /

HALLOWEEN

hello :) 
 
gissa vem som ska ha halloween fest idag? om inte yours truly. jag alltid velat ha det HAHA jag älskar alla ursäkter för att planera fester hahah skitsamma att jag nt har en enda aning hur jag ska se ut och typ 480 av mina vänner inte kan komma. jag ska ha kul. jag tänker alltid på sabrina tonårshäxan när d halloween ? hon va ju mitt liv när ja va liten skitsamma. minns ni när hon hade sin fest HAHAH asså aw. jag älskar minnen.
 
HAHA igår va komediansk dag ( ja d nytt ord) vakna 7 av galob <3 det va höjdpunkten av livet. min lilla bästis. körde henne till dagis där hon börja gråta sönder för hon nt ville jag skulle gå o sen byta bil med husam, köra till malmö, tillbaka till helsingborg packa all utrustning in i bilen gå fotografera revisorfirma i helsingborg och sen möta upp herman för o fixa min hemsida för att seeeen gå träffa ivana o köpa till halloweenfesten. förlåt men det är lite för mkt, allting hade varit okej om jag typ nt varit världens klantigaste och ska ta sönder allt, tappa bort allt, va sån perfektionisk o vilja allting ska gå på ett visst sätt. asså d fuckar ALLT. för till slut när jag la mig igår allting hade gått bra men jag hade oroat mig för allting i minsta detalj, helt. jävla. onödigt. 
 
jag förresten vatt överpigg, tagit sån vätskeersättning asså ni anar nt hur pigg jag blir! jag är alltid pigg men detta äkta sån. supermanpowaah! HAHA mamma ba nej du har sneat men jag lovar det den! nu ska jag sitta med mina bröllopsbilder :) älskar bilder med hela mitt liv. 
 
har
jag
nämnt
det
?
 
HAHAH (ni ba ja det har du håll käften innan vi blockar din blogg)
 
 
(too bad ni nt kan blocka. NA NA NA NA )
 
BAM ! erkänn jag blett kunglig med ljus o sånt? lite stolt över mig själv. 
 
 
/ EVERYDAY / SANTORINI / TRAVEL /

FLYING TO GREECE

ASSÅ. den här sötnosen började gråta när vi pussa wisam hejdå HAHAH jag orkar nt. nej nej värsta va toto som blev helt ledsen när vi skulle gå MAN BA ASSÅ vi ska va borta en vecka era bögar.
asså flygplan är så mäktiga. jag har sjukaste respekten för de. hahah 
HAHAHA man ba ja man märker var jag fått mina miner ifrån...
mitt allt.
vår andra resa tillsammans !!! :D <3 första va turkiet för 289 år sen hahah
finns det sötare ? 
vi softa på flygplatsen och åt gott och prata om hur vi ska fota ihjäääl i santorini haha 
jag älskar o va i flygplatser. jag är en jätte nyfiken individ ( inte sån stalker nivå som ni är på ) men jag bryr mig om typ främlingar? hahaha så när jag ser par som ser glada ut tänker oh.. de ska resa ha d kul. ser äldre par tänker var ska de. asså jag gör allt romantiskt. haha och en flygplats är fylld med sånt :D så jag blir bara på bra humör när jag ser alla glada haha :D jag känner folks känslor typ :) älskar dt hahah
ja asså. fortf nt kopplat att detta har hänt? hahah
ASSÅ FINNS D SÖTARE.
aw detta va så fint, alltid när flyget lyfter så håller alla hande juuu <3
vi också kära.
när vi landa ( ja jag är en sån som klappar när vi landar )
när vi väl kom fram fyfaaan. jag hade betalat 2 tusen extra för transfer från och till hotellet. ni tror att d kommer någon ? vi fick PANIK eller jag fick DAMP hahah sneade ringde alla o kl va typ 23 ? asså det va tomt på flygplatsen och ingen brydde sig. jag fick tag i någon vars nr stod på vår biljett o de ba jaa vi gjort fel bara ta en taxi o spara biljetten så återbetalar vi. ba ASSÅ VA. d handlar nt om pengarna era jävla. så arg jag blev fyfan :( hahah tiill slut fick vi gå ut och ta en random taxi. asså vi höll hand och typ bad för vårat liv så rädda vi va hahah (mami är sån fegis hahah) och när vi väl kommer fram till hotellet SÅ ÄR DET HELT TOMT. jag bad taxichauffören o komma in ja ba asså vänta va är dettA? varför är det ingen här o han ba ville gå. asså höll på sneaaa av mina nerver. hahah men så kommer d en kvinna till slut o visa vårt rum. vi ba WTF är detta för rum hahah asså d va KAOS kväll hahaha shit jag får nerver av att bara skriva detta ? märks det? HAHAH :( 
 
men fyfan vilken underbar morgon vi vakna till :) det kommer i nästa inlägg! 
 
/ EVERYDAY /

GUTEN MURGEN!

FAILENS LIV. 
 
trodde fullt allvar att det var onsdag idag? HAHAH pallar nt :( orkar inte stressens mamma. men men ska inte klaga. idag ska jag fotografera en familj och freitag är det företagsbilder. på lördag ska jag ha halloweenfest. asså jag borde verkligen inte klaga för det är jag själv som gör det här mot mig själv HAHA typ idiot sitt hemma och gör inget. men ja. det är bara gooo with the flooow va :) det är seriöst för mkt som händer nu. blir jätteförvirrad på allt. aldrig haft så mycket o tänka på. ja det är roliga saker (det mesta hahah) men det blir för mkt. känns alla är så stressad eu? alla mina vänner är så iallafall. antar det bara vår ålder? typ inget är stabilt. o ändå om det är stabilt så är det stressigt. HUR FAN KLARAR NI LIVET NI SOM HAR BARN ?! asså applåder. jag blir stressad bara jag ser föräldrar nuförtiden. det är så pass asså. men det är tur man får vara ledig med de, inte för att man är ledig då men ja...hahah asså vet nt ens hur jag hinner sitta o skriva detta. men jag håller på o överför bilder på ett bröllo ptill deras usb för min data är full hahah pallar nt :( 
 
medan kamerorna laddar så ska jag gå göra lite ägg for breakfast. omelett slår livet asså. hoppas ni har en underbar dag iallafall :) be för mig att det är soligt i malmoe idag.